вівторок, 1 жовтня 2013 р.

Професійне свято бібліотекарів: екскурс на Полтавщину





   30 вересня вже 15 років поспіль  відзначають українські бібліотекарі своє професійне свято — Всеукраїнський день бібліотек.
  Нетрадиційним  видалось свято цьогоріч  для бібліотечних працівників Тростянеччини, бо пройшло воно не в стінах районної бібліотеки, як зазвичай, а на славній Полтавщині. Саме цього дня вся бібліотечна спільнота району з дружнім візитом  в рамках співпраці завітала до своїх колег в  Диканську  районну бібліотеку. В ході зустрічі обговорювалися бібліотечні проблеми сьогодення, обмінювалися  досвідом роботи та планували подальшу співпрацю.
    Цього дня відвідали бібліотекарі  і визначні місця та пам'ятки полтавського краю: Миколаївську церкву- усипальню Кочубеїв  в Диканьці, диканську картинну галерею. Незабутні враження залишилися після  відвідування  Національного музею-заповідни- ка  українського гончарства в Опішному. На згадку про поїздку залишилися численні світлини та приємні відчуття.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...