середу, 30 жовтня 2013 р.

Осінній бал у бібліотеці

    Цьогорічна осінь не дуже радує погодою: осінь є осінь. Вона щедро поливає землю дощами.

    Та вівторок, 28 жовтня цього року став справді теплим, яскравим, багатим на усмішки, жарти, сміх. Саме в цей день золота осінь завітала в читальну залу районної бібліотеки. Тут для учнів 8 класу спеціалізованої школи №2 (класний керівник Вадюнка В.М.) бібліотекарі Олена Іванцова, Алла Новікова, Наталія Кулібаба підготували і провели Осінній бал.
     Пять пар хлопців і дівчат боролися за титул Короля і Королеви балу. Було багато цікавих конкурсів на швидкість, пластичність, ерудованість, кмітливість.
     Всі пари були веселі, чарівні, добре танцювали. Вони показали, що мають почуття гумору і щедро ділилися зі своїми друзями успіхами і чарівними усмішками.
   Лунало виразне читання поезій про осінь, розвіювали осінній сум веселі осінні частівки. Найбільше всім сподобався танець із парасольками та жартівливий танець зі шваброю.
    Королем та Королевою балу стала пара «Ромео й Джульєтта» - Валентин Івашина та Аліна Тарануха. Журі визначило пари найактивніших, найвеселіших, кращих танцівників – 2013, а симпатію глядачів  виборола пара «Чунга – Чанга» - Дмитро Галушкін і Софія Команова.
   Молоді дуже сподобалося свято. Вони вдячні працівникам бібліотеки за надану можливість добре відпочити під час канікул.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...