середу, 8 січня 2020 р.

«Я воскрес, щоб з вами жити!»

«Я воскрес, щоб з вами жити!» - так по праву міг сказати видатний український поет Василь Симоненко. Без України, без її народу, з якого вийшов, без віри й надії на її щасливе майбуття він не міг жити. І підтвердив це і своєю долею, і своєю поезією. Його любов до України – щире почуття справжнього патріота.
З нагоди 85 – річчя від дня народження Василя Симоненка, сьогодні, 8 січня, в Тростянецькій публічній бібліотеці було проведено літературно – мистецьку годину «Я воскрес, щоб з вами жити!» , під час якої учням 8-9 класів Тростянецької школи №3 було висвітлено цікаві факти з творчого та життєвого шляху письменника. Також юним відвідувачам бібліотеки було представлено книжкову виставку, яка складалася зі збірників поезій різних років видання.
По закінченню заходу, бібліотекарі провели учням екскурсію затишними залами оновленої бібліотеки та пригостили гарячим запашним чаєм.
Поетична зоря Василя Симоненка не померкла й до наших днів. І сьогодні його вірші знають і цінують любителі поезії, і сьогодні його вірші актуальні. Чесне і щире слово поета звучить виразно й світло, ним він вітає сьогодні життя: Здрастуй, сонце, і здрастуй, вітре!










Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...