неділю, 12 січня 2020 р.

ДОСВІД ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕЙМАЛИ КЕРІВНИКИ З КРАСНОПІЛЬЩИНИ

Тростянецька міська ОТГ широко відома в Україні завдяки успішній та швидкій реалізації багатьох соціально корисних проектів. Саме тому їдуть до нас за досвідом делегації об'єднаних громад з Сумщини та інших областей України.
Сьогодні з ознайомчим робочим візитом до нашої Тростянецької міської ОТГ завітали представники Краснопільської селищної ОТГ – Юрій Яремчук (селищний голова), Олеся Омельченко (керівник ЦНАПу).
У ході робочого візиту, який розпочався у Тростянецькій міській раді, керівники з Краснопільщини зустрілися та поспілкувалися з Юрієм Бовою – головою Тростянецької міської ОТГ. Юрій Анатолійович особисто провів для гостей ознайомчу екскурсію по оновленим та новоствореним об’єктам, які з’явилися в громаді за два роки її існування.
Представники Краснопільської громади побували в Тростянецькій публічній бібліотеці, в інклюзивно-ресурсному центрі, на міському стадіоні ім. В. П. Куца, в Тростянецькій міській лікарні та в ЦНАПі. Враження від побаченого у Тростянці у гостей залишилися лише позитивні!
Гостям дуже сподобалася наша міська бібліотека. Їх привабила не тільки краса приміщення, а й те, що в бібліотеці було багатолюдно, саме у цей час проводилися заходи для читачів. Відзначили вони й те, що на полицях багато сучасних українських книжок. Особливе враження на представників Краснопільської громади справили відремонтовані відділення нашої Тростянецької міської лікарні, сучасне медичне обладнання, комфортабельні умови для пацієнтів та надзвичайно вдалий, оригінальний дизайн інтер'єру.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...