вівторок, 14 січня 2020 р.

Огляд літератури

Американська письменниця Меґан МакДоналд вигадала чудовий реальний світ американської школярки. Літературна серія про пригоди дівчинки з ім’ям Джуді Муді, що римується (Moody, як відомо, означає мінливий у настрої) переросла себе, тепер маємо кілька серій: про друзів Джуді, про її братика на прізвисько Стінк («вонючка»), про важливий період вступу в коледж.
З Джуді Муді не заскучаєш Вона завжди знайде собі пригоду: чи то пил метеоритний буде продавати, чи бігатиме за жабами з відром, чи, коли матиме поганий настрій, ходитиме до школи в тигрячих піжамних штанцях, чи віщуватиме друзям майбутнє.
Серія розрахована для 6-9- річок. Кожна книга має свій сюжет, і тому не важливо, в якій послідовності їх читати. Усе одно буде весело й неповерхово. Чудові чорно-білі ілюстрації Пітера Рейнолдса доповнюють атмосферу книжки, не заважають фантазувати й допомагають сміятися.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...