пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

Краєзнавча подорож містом




     Напередодні святкування Дня міста у читальній залі районної бібліотеки учні 9-А класу СШ №5 здійснили краєзнавчу подорож пам’ятними місцями Тростянця «У цьому місті я живу і я це місто знаю».
     Бібліограф Зоя Каруна разом із дітьми поринула в історичне минуле рідного міста, познайомила з виданнями місцевих краєзнавців: Миколи Артюшенка, Олега Шелеста, Надії Шевлякової, Клавдії Бушуєвої, Олексія Коробейника. На захід був запрошений наш земляк, краєзнавець Анатолій Баглай. Діти з цікавістю слухали розповідь Анатолія Володимировича про своє захоплення краєзнавством, мали змогу потримати в руках колекційні монети, видання «Тростянець у листівках ХІХст.». Школярі переглянули слайд-презентацію з історії будівництва садиби Голіціна (будівля була побудована за часів Л. Кеніга).
    Діти так були зацікавлені розповіддю, що ще довго не відпускали краєзнавця і задавали питання про історію міста знов і знов.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...