вівторок, 20 вересня 2016 р.

Книга пам’яті про полеглих героїв-земляків – цінний подарунок бібліотеці



Нещодавно фонд районної бібліотеки поповнився ще одним цікавим виданням – примірником книжки «Героям слава», присвячений памяті героїв АТО. Цінний подарунок зробив брат загиблого тростянчанина  Сергія Воробйова - Віта- лій.
   «Героям слава» - це вже другий видавничий проект журналістської групи творчого колективу сумської газети «Панорама» під керівництвом редактора газети, письменника та громадського діяча Євгена Положія. У книзі вміщено розповіді про жителів та уродженців Сумщини, які загинули в боротьбі за свободу та незалежність України на полях неоголошеної  війни в 2014-2016 роках, в тому числі і про героїв-тростянчан. Першою книгою проекту було видання «Вічна пам'ять Героям!», яке також є у фонді бібліотеки.
«Для патріотичного виховання ці книги будуть безцінними», - вважає завідувачка відділу обслуговування Алла Новікова. І запевнила, що бібліотекарі зроблять все можливе, щоб із цими виданнями ознайомилося якомога більше корис- тувачів, бо пам'ять про героїв повинна передаватись із покоління в покоління.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...