неділю, 11 вересня 2016 р.

Подарунок бібліотеці від народного цілителя



Днями до районної бібліотеки для дорослих завітав відомий не тільки на Сумщині, а й далеко поза її межами народний цілитель-травник, наш земляк та автор декількох книг Іван Любарець.
         Іван Сергійович – давній друг бібліотеки і тому, будучи проїздом у нашому місті, він не міг не скористатися нагодою відвідати книгозбірню та подарувати свою чергову книгу з народної медицини, яка має назву «З особистого досвіду». Це науково-популярне видання автор присвятив світлій памяті своєї дружини і помічниці Ніни Данилівни. У книзі автор ділиться своїм досвідом лікування хвороб травами. Передмову до неї написав відомий Тростянецький краєзнавець Володимир Шелест.
         Додамо, що у фонді районної бібліотеки вже є автобіографічна книга Івана Любарця «Приглашение на свадьбу», яка користується великою популярністю серед читачів. Тож, всі бажаючи можуть завітати до бібліотеки та ознайомитись з виданнями земляка.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...