вівторок, 22 березня 2016 р.

«Відкритий урок» у кіноклубі Docudays UA



    Під час чергового заняття кіноклубу Docudays UA, що діє при районній бібліотеці,  модератор Світлана Сивоконь запропонувала старшокласникам  СШ   № 2  переглянути документальний фільм «Відкритий урок» з альманаху «Поза Євро»  українського режисера Наталії  Машталер. Це мила замальовка про міліціонерів, які напередодні «Євро» вчать англійську мову і які уроки вони отримали. Вибір стрічки не випадковий, адже  2016 рік оголошено в Україні Роком англійської мови. Всім присутнім було дуже цікаво спостерігати за героями фільму, бачити їх розгубленими, збентеженими  і невпевненими.
     Після перегляду почалась бурхлива дискусія та обговорення фільму.  Кожен учасник  висловив свою думку щодо компетентності працівників правоохоронних органів. Після обговорення учасники та модератор  дійшли висновку, що для забезпечення якісної роботи, всім без винятку правоохоронцям, необхідно підвищувати власну професійну компетентність, та  все ж таки вивчати англійську мову, адже це міжнародна мова спілкування і її потрібно знати хоча б на розмовному   рівні.
    В якості експерта  виступив координатор проектів ГО «Центр права» Анатолій Заєць. Він закликав молодь  обов’язково вивчати англійську мову. «Нам  у місті дуже необхідні спеціалісти, які б володіли іноземною мовою, тож вивчайте англійську і це вам обов’язково стане в нагоді»,  – наголосив Анатолій Михайлович.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...