четвер, 10 березня 2016 р.

Слухайте голос безсмертний Тараса



    У незвичному форматі бібліотекарі районної бібліотеки вшанували цьогоріч  202 річницю  від дня народження Тараса Шевченка. Вони організували поетичний Шевченківський марафон «Живий мікрофон», який відбувся  в центрі міста біля погруддя Великого Кобзаря. Море вражень, справжнє патріотичне піднесення подарував містянам цей мистецький захід. Багато знайомих облич  побачили вони біля мікрофону.
   Слова світового класика лунали з вуст голови районної державної адміністрації, заступників голів районної та міської ради , секретаря  та депутата міської ради. Серед читців: колишні вчителі, пенсіонери, працівники культури. Місцеві поети читали власні вірші про Кобзаря.
    Незважаючи на те, що виступ на «живому мікрофоні» був  сценічним дебютом для більшості його учасників, кожен з декламаторів намагався не лише виразно читати віршовані рядки, але й передати присутнім почуття, які у їх душах пробудили Шевченкові твори. 
    Всім  шана і повага за сміливість і позицію!









 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...