неділю, 27 березня 2016 р.

Вода - знайома й незнайома



     Вода – джерело життя на Землі. Людство протягом всього існування намагається розгадати таємницю цієї суперечливої рідини.  Як вона виник- ла, як потрапила на нашу планету? Напевно ніхто так і не зможе відповісти на це питання, зате кожен знає, що значення води в природі та житті людини неймовірно велике.
    Саме цій звичайній і дивовижній речовині – воді була присвячена екологічна година «Складаємо  величну оду про цілющу живу воду», яку провели бібліотекарі районної бібліотеки Олена Іванцова та Алла Новікова для учнів 8-Б класу спеціалізованої школи №3. Вони розповіли школярам про властивості води, особливості поводження її в різних агрегатних станах, показали виняткову роль води в природі, значення кругообігу, нагадали про дбайливе ставлення до водних ресурсів та необхідність захисту навколишнього середовища. «Цінувати кожну краплину прозорої чистої води, берегти нашу планету блакитною», - закликали молодь працівники бібліотеки.
    Захід супроводжувався мультимедійною презентацією «Вода – знайома й незнайома».
    По завершенні екогодини учні мали змогу познайомитись з викладкою літератури даної тематики «ЇЇ величність – Вода».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...