вівторок, 1 грудня 2015 р.

Його ім’я - підступний СНІД



  1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Обізнаність про це захворювання, здоровий спосіб життя та вчасна діагностика знижують ризик інфікування. А інформування молоді є одним із найефективніших способів привернути увагу суспільства та підростаючого покоління до протидії ВІЛ/СНІДу.
   Не оминули увагою цей день і учні 10 класу спеціалізованої школи №2 та працівники районної бібліотеки. Бібліотекарі Алла Новікова і Наталія Пономаренко провели роз’яснювальну  роботу про причини зараження СНІДом та його наслідки. Школярі переглянули відеоролик «Його ім’я  - підступний СНІД» , ознайомилися з літературою, представленій на тематичній поличці «Пандемія ХХ ст.».  Цей захід став джерелом інформації для молоді та  можливо застереже їх від необдуманих вчинків і допоможе знайти правильне рішення у критичній ситуації.
   Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких від цієї страшної інфекції.
  




Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...