пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

У бібліотеках вшанували пам’ять жертв Голодомору



«Реквієм із свідчень і сліз» - під такою назвою у бібліотеці для дорослих пройшов відео-спогад, приурочений до роковин памяті жертв Голодомору 1932-1933рр.
            Учні  8 класу СШ № 2, разом з бібліотекарями, перегорнули скорботні сторінки страшної трагедії українського народу в  минулому столітті, яка забрала мільйони життів безвинних людей та переглянули документальний фільм «Біле по чорному». Весь трагізм тих жахливих подій передав відеокліп   на пісню «Свіча пам’яті» у виконанні Оксани Білозір.
У Мартинівській бібліотеці пройшла година-реквієм «Українське обличчя Голодомору».
            Для збереження памяті про національну трагедію Голодомору 1932-1933рр. у всіх книгозбірнях району організовано виставки періодичної, науково-популярної, інформаційно-довідкової літератури, які висвітлюють трагічні сторінки геноциду  українського народу.  Всі ці заходи  допоможуть зберегти  історичну память поколінь, без чого не можна відчувати себе єдиним народом.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...