середу, 25 листопада 2015 р.

Фітотерапія: рецепти здоров’я



У читальній залі  бібліотеки відбулася цікава зустріч з лікарем–отоларингологом, фітотерапевтом, керівником Сумського оздоровчого центру «Дивосил» Любов’ю Салій. Цю зустріч за численними побажаннями, організувала Ольга Степанко,член Спілки журналістів України, яка є давньою прихильницею центру.
     Фітотерапія, як одна з найбільш стародавніх наук, зберігає в собі знання про цілющу силу рослин і з успіхом застосовує їх у лікуванні хвороб. Стародавні травники говорили: «У лікаря є  три знаряддя – слово, рослина і ніж».
       Любов Володимирівна  розповіла про те, як вона разом із чоловіком, Володимиром Олександровичем, багато років вивчають лікувальні властивості рослин, збирають їх та використовують у лікувальній практиці. Фітотерапевт запропонувала  способи очищення організму і представила фітозбори  власного виробництва.
      Присутні мали змогу також ознайомитися з переглядом літератури «Вінчання людини і природи» і прослухати бібліографічний огляд бібліографа Зої Каруни про книги та періодичні видання даної тематики.

    
       

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...