пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

Хай живе любов!



   14 лютого весь  світ відзначає День Святого Валентина — покровителя всіх закоханих. Це найромантичніше свято, коли всі признаються один одному в любові і дарують валентинки своїм коханим.
    Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю…  Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.  
З 4 по 14 лютого серед користувачів юнацького віку районної  бібліотеки проводилася молодіжна акція «Я люблю свою…».  Юнаки та дівчата залюбки дарували свою любов Україні, Батьківщині,  матусі, біб- ліотеці, родині, подрузі. Вони на імпровізованих валентинках вислов- лювали свої найщиріші вітання та побажання.


     Завітав Святий Валентин і до учнів спеціалізованої школи №3. Бібліотекарі Олена Іванцова та Світлана Сивоконь підготували та провели для них літературно-музичний вечір « На перехресті кохання: музи і долі».

    З перших хвилини дійства активними учасниками стали самі школярі, які із захопленням приймали участь в багатьох  пізнавальних та жартівливих конкурсах. Супроводжувала захід чарівна, ніжна музика та відеокліпи про кохання.
   На абонементі до Дня Святого Валентина оформлена книжкова виставка «Любов – це окраса життя!»





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...