пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Бібліотечне ЗНО з англійської



Днями в читальній залі районної бібліотеки відбулися іспити  слухачів курсів з вивчення англійської мови у рамках “Університету третього покоління”. 72 години мешканки нашого міста, переважно пенсійного віку,  наполегливо удосконалювали свої знання з англійської мови під керівництвом  викладача Наталії Руденко.

            На іспит був запрошений мешканець міста Тростянець, уродженець з Англіїї- містер Алєксандр, адже останнім часом він став частим гостем на бібліотечних заходах. І цього разу він відгукнувся на запрошення взяти участь в іспиті. Використовуючи слайд-шоу містер Алєксандр розповів про себе, свою  родину, про спосіб життя в Англії, Великобританії та Шотландії, а потім слухачі курсів на англійській мові задавати йому питання щодо почутого. Закордонний гість залишився задоволений знаннями слухачів курсів.
            У свою чергу  директорка  Тростянецького районного центру Ольга Шахова  вручила “випускникам” свідоцтва про закінчення курсів з англійської мови.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...