вівторок, 20 травня 2014 р.

Сильні духом прославляють рідне місто



   Спорт не тільки фізично загартовує, але й духовно збагачує. Сьогодні цю істину розуміють усі.
   Тому бібліотекарі Тростянецької районної бібліотеки прикладають багато зусиль для популяризації здорового та активного способу життя серед молоді. А щоб це були не лише «сухі» лекції, організовують цікаві зустрічі з відомими особистостями міста. Так, нещодавно в бібліотеці відбулася зустріч учнів 9-10 класів спеціалізованої школи №2 з чотириразовим чемпіоном України з боксу, вихованцем Тростянецької ДЮСШ – Барса Владиславом Сторчуном, який неодноразово своїми перемогами прославляв наше місто та його тренером, директором ДЮСШ, Олександром Гребеником.
  
   Старшокласники мали змогу дізнатися все про роботу цього закладу та, як стати його вихованцем, поспілкувалися зі знаменитим однолітком. Владислав  поділився спогадами про свої перші кроки в боксі, незабутні перші  спортивні змагання. Велику зацікавленість у молоді викликали відеоролики турнірів, в яких приймав участь молодий спортсмен.

   Такі зустрічі стають незабутніми і дуже подобаються юним відвідувачам бібліотеки, - говорить директор бібліотеки Людмила Єфремова.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...