пʼятницю, 9 травня 2014 р.

Переможній даті- 69



   У світовій історії є події, які не меркнуть з часом, а залишаються на вічні  часи у пам'яті людській, передаються від батька до сина, онука , правнука. До цих подій належить і перемога у Великій Вітчизняній.
    З нагоди 69-ої річниці  великої  Перемоги в районній бібліотеці відбулася зустріч поколінь “Це потрібно не мертвим, це потрібно живим”, на яку були запрошені учні 9-Б класу спеціалізованої школи №5. Бібліотекарі підготували і провели для старшокласників екскурс в історію, згадали героїчні і трагічні сторінки історії нашого краю, часи грізної і жорстокої Великої Вітчизняної війни. Яскравим доповненням заходу стали віршовані рядки з  поетичних творів, сповнених любов'ю до Батьківщини та музичне виконання пісень воєнних років.
   А головною окрасою свята була тростянчанка, дитина війни, учасник Великої Вітчизняної війни Римаренко Ніна Іванівна. Школярі з великою зацікавленістю слухали спогади гості про ті далекі події 1941-1945рр., про окупацію та визволення нашого міста, про мужніх партизан, про рідних та близьких, які загинули і не повернулися з війни в домівки. Вдячна молодь привітала Ніну Іванівну квітами, подякувала за розповідь та побажала міцного здоров'я.
   Також до Дня Перемоги  на абонементі користувачам представлено книжкову виставку-хроніку  “Війна в пам'яті, біль у серці” та виставку-заклик “Прочитайте книгу про війну”.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...