четвер, 14 лютого 2013 р.

Святий Валентин завітав до районної бібліотеки



      14  лютогоДень Святого Валентина, або свято всіх закоханих.
   У районній бібліотеці діяла акціяСвяткуємо разом з бібліотекою День Святого Валентина, тому саме цього дня сюди завітав Святий Валентин.
    У комп'ютерній залі,  для людей з обмеженими можливостями, бібліотекарі Наталія Пономаренко та Алла Новікова  спільно з працівниками центру соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді  Оленою Слєдзєвською., Ольгою Бабич та психологом  “Клініки дружньої до молоді” центральної районної лікарні  Ольгою Сторожевою  провели молодіжно - розважальну шоу-програму “На крилах любові”. У романтичній атмосфері молоді люди брали активну участь в різноманітних конкурсах, дарували одне одному валентинки, вітали зі святом. Завершився захід за чашкою чаю з солодощами.
     А після уроків до бібліотеки завітали учні 8-го класу спеціалізованої школи № 1 разом з класним керівником  Інною Василівною Поліщук . Для них бібліотекарі підготували і провели літературно-музичну композицію “З любові починається життя”. Ведучі заходу розповіли легенди, пов'язані зі святом про історію виникнення  Дня Святого Валентина та про традиції і звичаї його святкування.
     Восьмикласники взяли участь у конкурсі “Валентин і Валентина” . Три пари — Андрій  Барабицький і  Катерина Крючко, Дмитро Євдокимов і Олена Ковальова , Валентин Довбиш і Каріна Казьміна  змагалися  в цікавих і творчих конкурсах, щоб визначити найромантичнішу пару. Нею стала - Андрій Барабицький і Катерина Крючко. Як зазвичай, переможці отримали невеличкі подарунки, а для всіх присутніх був організований солодкий стіл.
   Наприкінці свята відбувся майстер-клас по виготовленню валентинок  “Валентинка власноруч”.  Усі бажаючі змогли зробити своїми руками романтичні послання. Найкращі валентинки виготовили Анастасія Івлєва та  Роман.Назаренко.


   Заходи відбулися за підтримки ПАТ “Крафт Фудз Україна” та благодійного   фонду  “Тростянеччина- рідний край”.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...