четвер, 7 лютого 2013 р.

В цілому світі любов — це окраса життя



  Надворі  лютий місяць зі снігом та морозцем, але, незважаючи на це, ми все одно його любимо за те, що саме 14 лютого святкуємо день закоханих або День Святого Валентина.
Напередодні цього свята бібліотекарі абонементу та юнацької кафедри відкрили виставку - відповідь “Любов — це окраса життя”. В літературній експозиції відвідувачі можуть віднайти кращі твори українських та зарубіжних авторів, що писали про кохання. Яскрава виставка прикрашена кульками в формі сердечок, а доповнюється вона дуже цікавими експонатами - ангелочками, м'якими іграшками, свічкою у вигляді серця, різноманітними композиціями, атрибутами свята всіх закоханих. А найголовнішим сюрпризом і подарунком для бібліотеки стало “Дерево кохання”, яке бібліотекарі підготували заздалегідь .Зараз ця краса милує і зачаровує око  відвідувачів абонементу.
   Висловлюємо подяку  всім, хто відгукнувся і прийняв участь в оформленні виставки, подарував валентинки, ангелочки, листівки та запрошуємо всіх до бібліотеки 14 лютого, щоб разом відсвяткувати День Святого Валентина.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...