пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Ніхто не вміє краще нас сміятись


Перше квітня всі чекають
         Бо сміятись полюбляють,
         Маєш добрі слух і зір
Та нікому ти не вір.

Напередодні 1 квітня – Дня сміху, в читальній залі районноі бібліотеки лунав гучний сміх, а на обличчях панували сліпучі усмішки. Це на свято гумору завітали учні 10 - 11 класів спеціалізованої школи № 1.
Під час заходу бібліотекарі веселили, піднімали настрій, вітали та бажали щастя присутнім, розповідали про світ сміху, читали жартівливі вірші. А потім почалися зустрічі з уже знійомими та не зовсім знайомими персонажами відомих гумористів та сатириків. Старшокласники взяли участь у сміхокросі «Квітневі усмішки», намагаючись передати гуморески, анекдоти, жарти так, щоб інші засміялися щиро та із задоволенням.
Позитивні емоції, гарний настрій панували під час перегляду дитячого гумористичного журналу «Єралаш». А для тих, хто ще більше хотів дізнатися про українських гумористів і сатириків, познайомитися з їх творчістю була запропонована книжкова виставка-подорож «Мандрівка в країну сміху».




                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...