четвер, 16 березня 2017 р.

Вода – еліксир життя

  
        Не зміліють джерела України,
     якщо ми не зміліємо душею   
Василь Скуратівський

            22 березня – Всесвітніій день охорони водних ресурсів. В переддень цього свята, яке відзначає вся планета, наша  Україна  і  Тростянеччина, в районній бібліотеці відбулася екологічна година - репортаж   «Вода – еліксир життя» для старшокласників спеціалізованої школи №2. На захід були запрошені заступник начальника відділу екологічної освіти Гетьманського  національного природного парку Наталія Євдокимова, а також науковий співробітник цього закладу В’ячеслав Самодай.
Бібліотекарі підготували цікаву розповідь про воду,  її значення у житті природи , про те, що найбільшу шкоду воді завдає людина – забруднює її, використовує неекономно. За допомогою мультимедійного обладнання присутні переглянули відеоролик «10 цікавих фактів про властивості води».
         Гості заходу розповіли учням про історію створення Гетьманського  національного природного парку, про захист і збереження водних ресурсів та чистих джерел нашого краю. Їхні розповіді супроводжувалися пізнавальною презентацією  та власноруч створеним фільмом про Гетьманський парк.
  Діти з цікавістю слухали гостей, а наприкінці заходу  подякували за корисну та цікаву  інформацію.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...