четвер, 23 березня 2017 р.

Духовну міць поезія дає




  Днями в читальній залі центральної районної бібліотеки учасники поетичного клубу «Ліра» відзначили Всесвітній день поезії, організувавши поетично-музичну акварель «Духовну міць поезія дає і цим вона крилата і нетлінна».
   Про тих, хто дарує оточуючим тепло серця, добрий настрій, хто словом доносить до нас красу і велич рідного краю, збуджує замисли і почуття розповіли  працівники районної бібліотеки Віра Буян та Алла Новікова.
   На цьогорічному поетичному святі люди пера і слова тростянецького краю представили гарні взірці своєї поезії. Власні вірші про весну, жінку, кохання читали Марія Бородіна, Галина Зікрань, Віра Панченко, Світлана Тимченко, Людмила Ісаєва.Із вуст Ніни Цілуйко зворушливо і мелодійно звучали слова пісень, які вона пише для  Станівського фольклорного ансамблю.
   Визнання в любові поетам, які своєю творчістю зуміли проникнути в серце, душу висловили Алла Захарченко, Ніна Шимацька. А наймолодша учасниця заходу учениця 7 класу  школи №3 Валерія Кожушко декламувала вірші Олени Штанько.
   По закінченні заходу бібліотекарі ще раз привітали зі святом вірних підданих громадян Поезії та побажали їм, щоб слово, рима і мелодія наповнювала їхні серця натхненням, добром, надією, вірою і любов’ю.



                       

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...