пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

На бібліотечній гостині – відомий земляк Євген Лапін


    Новий 2017 рік у районній бібліотеці розпочався циклом цікавих зустрічей. Приємним сюрпризом для тростянчан стала  зустріч з колишнім генеральним директором  заводу «Сумихімпром», народним депутатом України ІV-V скликань, людиною, яка постійно опікується  освітніми і культурними закладами в рідному Тростянці  Євгеном Лапіним. 
   Зустрітися з відомим земляком прийшли його колишні друзі, однокласники, односельці, вчителі і просто знайомі – всі ті, хто багато років знає  Євгена Васильовича, розділяє його думки, життєві погляди. 
   Євген Лапін прибув на зустріч не один, а з представницькою делегацією рідних і близьких йому людей: дружини, сина, прес-секретаря, друзів-земляків – депутатів обласної ради Миколи Березіна та Валерія Толбатова. 
   За ініціативою Євгена Васильовича зустріч набула форми  «діалогу». Це була щира розмова із земляками про  життєвий шлях, який він пройшов від простого робітника до генерального директора промислового гіганта, родинні цінності, карєрні повороти, його життєві погляди. 
   Презентували на заході і автобіографічну книгу «Евгений Лапин: портрет в интерьере времени». Її автор – журналіст, прес-секретар, давній друг сімї Лапіних  Михайло Осташевський повідав про першу зустріч з героєм книги та багаторічну працю в команді Євгена Лапіна. 
   Вся зустріч пройшла в форматі «доброзичливості і домашнього затишку», нікому не хотілося прощатися. Адже, Євген Васильович при всій строгості і серйозності – проста, цікава і щира людина, яка всього в житті досягла завдяки своїй праці, завзятості та цілеспрямованості.  
   Завершальне слово – вдячність  Євгена Лапіна за організовану теплу зустріч, яка закінчилась  подарованими книгами з автографом героя книги і її автора.

















Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...