середу, 1 лютого 2017 р.

Краща книга місяця



За підсумками міні-опитування «Краща книга січня», яке проводилось на абонементі та юнацькому відділі, нашим користувачам найбільше сподобалися три книги трилогії «Хроніка Великого десятиліття»: «Її ім’я було Татьяна», «Облом» та «Кузькіна мать», які написав письменник, історик, дослідник, у минулому розвідник – Віктор Суворов (Володимир Рєзун).
Ці твори  українці мають змогу прочитати одними з перших у світі. У першій книзі - «Її ім’я було Татьяна» читачі зможуть знайти відповіді на багато питань нашого історичного минулого. Як і чому Жуков скинув ядерну бомбу на власну армію та підірвав власний лінкор? Як Жуков прийшов до влади? Як Радянський Союз уник китайського варіанту модернізації соціалізму? Чому збирався закидати Європу ядерними бомбами і захопити її?
«Облом» - друга частина трилогії «Хроніка Великого десятиліття», історична реконструкція подій 1956-1957 років, коли Микита Хрущов при підтримці маршала Жукова відсторонив від керівництва Радянським Союзом найближчих соратників Сталіна, а Жуков таємно готував військовий переворот з метою усунення Хрущова і встановлення одноосібної влади в країні.
«Кузькіна мать» - нова сенсаційна версія нашої історії. Це книга про політичні інтриги та боротьбу за владу всередині керівництва СРСР, про протистояння двох наддержав і їх спецслужб, про таємні розвідувальні операції і про людей, які підштовхували людство до загибелі та рятували його.
Запрошуємо всіх, кого зацікавили ці книги до бібліотеки.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...