пʼятницю, 20 січня 2017 р.

Соборність – це єдність і злагода



    19 січня на абонементі районної бібліотеки  для підростаючого покоління та дорослих була представлена книжкова виставка – панорама «У нас єдина держава– одна на всіх, як оберіг», приурочена до Дня Соборності України.
    День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання  Української Народної Республіки та Західно - Української Народної Республіки, яке відбулося 22 січня 1919 року  на Софіївській площі в Києві.
     За допомогою літератури, яка представлена на виставці,  відвідувачі зможуть поглибити свої знання про історію виникнення свята, доторкнутися до знаменних подій  початку ХХ століття, відчути патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики, вшанують борців за  незалежність України.
    Книжкова виставка  складається з таких основних розділів: «Подих сивої давнини», «Тернистий шлях Соборної України», «Ідейні провідники української соборності», «Соборність України: від ідеї до сьогодення», «Слався, Вітчизно, соборна та вільна!», «Любіть Україну!».
     Сподіваємося, що представлені видання не лише допоможуть краще пізнати історію свого народу, а й сприятимуть піднесенню національної свідомості.
      Запрошуємо всіх, кому не байдужа історія, ознайомитися з виставкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...