четвер, 19 січня 2017 р.

Григорій Єлишевич. Знайомство зблизька



  Творча зустріч із неповторним сатириком-гумористом,  поетом, професійним журналістом, членом  Національної спілки письменників України, Національної спілки журналістів України та Асоціації діячів естрадного мистецтва Григорієм Єлишевичем  зібрала в районній бібліотеці для дорослих  любителів слова. Серед яких бібліотекарі районної  бібліотеки та шкіл міста, учні  9-б класу СШ № 2, користувачі книгозбірні.
    Григорій Єлишевич  - вчитель  хімії та біології за освітою, все своє життя присвятив письменству.  Його імя відоме далеко  за межами Сумщини.  Він автор багатьох публікацій сатири та гумору в республіканських журналах. Його твори – це результат власних спостережень, помічених життєвих ситуацій або роздумів над ними . Саме тому  твори автора такі зрозумілі читачам. Учасники ж  зустрічі  мали змогу насолоджуватися майстерним читанням гуморесок у авторському виконанні, яке переме- жовувалось зі спогадами про своє життя.  А ще, Григорій Єлишевич – автор   багатьох пісень, деякі з них учасники зустрічі мали змогу послухати.
     Презентував автор  тростянчанам і «Гумористичний літопис» - свою восьму книгу, яку він назвав книгою  свого життя. У збірку ввійшли  твори, що їх автор написав протягом сорока років свого творчого життя. Книгу можна було придбати одразу ж після зустрічі.

      У свою чергу,  школярі із задоволенням читали і, навіть, інсценували твори письменника рідного краю та задавали йому питання, що їх цікавили.
      Гості мистецького заходу висловили вдячність гумористу за теплу зустріч. А Михайло Бруяка, колишній редактор районної газети, який і посприяв цій зустрічі, пообіцяв і надалі допомагати в організації творчих зустрічей із знаними письменниками  в бібліотеці.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...