четвер, 13 жовтня 2016 р.

Євгенія Серебрякова в гостях у бібліотеці



Нещодавно почесною гостею районної бібліотеки  була  народна артистка України, кавалер ордена Княгині Ольги ІІІ ступеня, лауреат премії імені Марії Заньковецької Євгенія Серебрякова.




Майже 50 років Євгенія Климівна служить театральному мистецтву  на сцені Сумського академічного театру ім. М.С. Щепкіна, де зіграла  більше 150 ролей, переважно, головних.
Про те, як вперше вийшла  на маленьку сільську сцену  в ролі Наталки Полтавки, про навчання в театральній студії при Тернопільському театрі, про переїзд на Сумщину, а також про свої улюблені ролі, а вони в неї всі улюблені, повела щиру розповідь Євгенія Серебрякова.

Молода талановита артистка, за волею долі потрапила до Сумського театру, який став для неї рідним домом. Із цим відчуттям Євгенія Климівна  живе все життя, і, можливо, величезна любов до обраної справи дає актрисі натхнення і можливість виходити  на сцену, зберігати  жіночу красу, бути в чудовій фізичній формі, повною сил і бажання  й надалі виконувати свою духовну і громадянську місію національно свідомого митця.
Модератором на зустрічі був Микола Юдін – директор Сумського академічного театру ім. М.С. Щепкіна,  заслужений діяч мистецтв України.
Більше години у читальній залі панував піднесений, святковий настрій. Євгенія Климівна підкорила всіх присутніх своїм невичерпним запасом енергії та  акторським талантом – неперевершено читала свої власні вірші, яких у неї більше сорока.
На завершення зустрічі до артистки  звернулася директор районної бібліотеки Людмила Єфремова, яка подякувала за приємну зустріч, побажала міцного здоровя та творчих успіхів на майбутнє.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...