четвер, 13 жовтня 2016 р.

Мужність і відвага. Історія героїв АТО



      Напередодні Дня захисника України та Дня українського козацтва в читальній залі районної бібліотеки відбулося свято мужніх «Мужність і відвага. Історія героїв АТО», на яке були запрошені голова громадської організації «Спілка ветеранів АТО Тростянецького району» Сергій Самойленко та боєць АТО Володимир Чумаченко.
          Щоб засвідчити свою повагу всім, хто носить військову форму, боронив і боронить рідну землю нині, до бібліотеки завітали учні 10-х класів спеціалізованої школи №5.

         Ведучі заходу розповіли присутнім про історію виникнення свята, про традиції вшанування українського війська, про мужніх воїнів, які зі зброєю в руках захищають східні кордони України, пригадали наших загиблих земляків і запропонували хвилиною мовчання вшанувати їх світлу пам’ять.
           Гості свята - Сергій Самойленко та Володимир Чумаченко – справжні патріоти України. Вони власним прикладом показали, що не тільки словом можна любити Батьківщину, але і вчинком довели це - пішли добровольцями на війну. Вони розповіли молоді про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про солдатську єдність, братерство, про допомогу волонтерів. Душевна розповідь бійців викликала великий інтерес в учасників заходу. Очі присутніх світилися вдячністю і гордістю, адже їм пощастило поспілкуватися зі справжніми героями.
 

 Воїни АТО почули від старшокласників і педагогів щирі слова подяки і шани, вітання зі святом та сфотографувалися на згадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...