пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

День, що змінив нашу країну



    У ці дні ми відзначаємо другу річницю трагічних подій на Майдані Незалежності, коли під час революції Гідності з 18 по 20 лютого було поранено більш як тисячу людей, загинуло понад 100 протесту-вальників. Сьогодні ми називаємо їх Небесною Сотнею.
   Саме цим трагічним і водночас героїчним подіям в бібліотеці користувачам представлена виставка-шана «День, що змінив нашу країну.
    Гортаючи сторінки книг та періодичних видань, читаючи рядки, можна більше дізнатися про мужніх героїв духу, що відділи своє життя за Україну, волю і незалежність нашого народу.
    Серед світлин на виставці багато облич людей, мешканців нашого міста, які в ті буремні для України часи поїхали на Майдан, щоб захистити ідеали демократії, відстояти права і свободи людей, європейське майбутнє держави.
   Ми повинні пам’ятати героїчні сторінки нашої непростої історії, коли пролилася кров патріотів. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...