четвер, 11 лютого 2016 р.

В поколіннях я озвуся...



У   читальній залі районної бібліотеки для учнів 10-11 класів спеціалізованої школи № 1  з нагоди 125-річчя від дня народження видатного укра- їнського  поета, державного і громадського діяча Павла Тичини пройшов День інформації «Павло Тичина: співець свободи і братерства».
Тичина, якого знають усі. Тичина, якого так ніхто і не пізнав… Будучи одним з 13-ти дітей  у родині простого дяка, самотужки вивчив 15 мов, перекладав іноземних класиків, мав прекрасний голос і слух.
Саме  цій неординарній постаті і був присвячений поетичний альманах  «В поко- ліннях я озвуся…», який провели бібліотекарі Алла Новікова та Зоя Каруна. Вони запропонували молоді доторкнутися дивного світу поезії Павла Тичини, відчути її серцем і осягнути розумом, переконатися у її неповторності.
Старшокласники  мали змогу переглянути мультимедійну пре- зентацію,   яка сприяла більш глибокому осмисленню величної постаті поета та його творчості.
Школярі також ознайомилися з книжковою виставкою-портретом «Павло Тичина: сьогодні і назавжди» та бібліографічною пам’яткою «Павло Тичина: співець свободи і братерства», яка була підготовлена і випущена до ювілею поета.
                                       

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...