пʼятницю, 12 грудня 2014 р.

Свято Андрія у бібліотеці



        Вже склалася добра традиція щорічно в нашій бібліотеці відмічати зимові свята. Одним із свят, яке відзначали наші батьки, діди, прадіди було велике зимове свято, особливо важливе для молоді – день Святого Андрія Первозванного.
        Напередодні цього дня, а саме 12 грудня, бібліотекарями та праців- никами районного центру служб  сімї, дітей та молоді подарували людям з обмеженими можливостями справжнє свято, «Свято Андія у бібліотеці». Олена Іванцова ознайомила присутніх з життєвим шляхом апостола Андрія, розповіла, як святкували це свято раніше, комусь  воно приносило багато радості, комусь – кохання. Але найголовніше, спеціалісти  змогли створити  справжню святкову атмосферу заходу. Усі з задоволенням брали участь іграх, конкурсах та традиційних ворожіннях, співали обрядових пісень і демонстрували свої танцювальні та вокальні здібності, при цьому були і жарти, і пустощі, і сміх.
     Як завжди,захід завершився чаюванням, завдяки спонсорській допомозі ПП Бондаренко О.В.
        Тож гарний настрій та знайомство з традиціями і обрядами українського народу залишилися на згадку учасників заходу надовго.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...