неділю, 5 лютого 2023 р.

Запрошуємо на зустріч - «Ефективна комунікація для брендів: правила, ризики і табу»

👥 Щоб потенційні клієнти та партнери могли довідатися про товари чи послуги, які ви пропонуєте, а також ваш бізнес мав гарну репутацію на ринку, потрібно вибудовувати правильну комунікацію. Хотіли б довідатися про це більше? Запрошуємо до Тростянецької публічної бібліотеки на зустріч «Ефективна комунікація для брендів: правила, ризики і табу».

😎Гостя зустрічі – Уляна Колодій – засновниця комунікаційної агенції UK communications, яка фокусується на співпраці з міжнародними некомерційними організаціями, бізнесом у сегменті В2В. За 3 роки існування агенції в портфоліо понад 30 успішних кейсів. Під час повномасштабної війни команда UK communications збільшилася вдвічі. Уляна має 10 років досвіду роботи в комунікаціях та понад 5 років – у журналістиці. Працювала комунікаційницею в державному, громадському та приватному секторах, в тому числі директоркою з комунікацій групи логістичних компаній, комунікаційницею в Офісі Уповноваженого Президента України з прав дитини.

Під час зустрічі Уляна поділиться досвідом та розповість:

 Чому комунікація важлива, і як PR впливає на бізнес.

 Must have в комунікаціях – без чого не варто починати.

 Основні інструменти та канали комунікації – як обрати.

Особливості PR під час війни – що врахувати, аби не стати об’єктом хейту.

 Антикризові комунікації – що робити, якщо критикують.

Вимірювання та ефективність – як не «зливати» бюджет.

📆: 8 лютого 2023 р.;

: 14:00 – 15:30;

📬: Тростянецька публічна бібліотека (м. Тростянець, вул. Татаренка, 5 А).

💻Зустріч відбуватиметься онлайн. Трансляцію можна переглянути у бібліотеці або приєднатись через  платформу ZOOM.

👉Щоб стати учасником зустрічі з Уляною Колодій, просимо заповнити реєстраційну форму (https://bit.ly/3HmFMv8). Посилання на онлайн-зустріч отримають лише зареєстровані учасники. 

📌Зустріч проходитиме в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks. В межах проєкту бібліотека вже провела низку зустрічей із цікавими лекторами у сфері креативних індустрій, а також отримала нову сучасну літературу в цій галузі.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...