вівторок, 28 лютого 2023 р.

🗯"Чітка ціль, чіткі кроки та систематичне створення відеоконтенту!"

🧑Засновник YouTube-каналу "Загін кіноманів" Віталік Гордієнко поділився своїм досвідом успішного ведення власного блогу.

😮Більше 547 тис. підписників, понад 200 захоплюючих відео, щоденна робота над розвитком та вдосконаленням відеоконтенту і як результат один з найкращих україномовних молодіжних каналів з кінооглядами, відірватися від якого неможливо.  Авторський контент вражає та надихає всіх, хто колись мріяв про блог, але не знав з чого почати.

🗣"Коли ви придумали ідею, треба відразу проаналізувати досвід інших та попит і відразу починати. Не зволікайте!" - говорить пан Віталій.

👉Видозмінення тематики контенту, про монетизацію каналів  YouTube, способи популяризації блогу, аналіз свого продукту та про підвищення зацікавленості серед підписників. Лайфхаки, варті уваги, особливо для початківців у цій справі.

🙌Дякуємо за цю зустріч Віталік Гордієнко. Бажаємо рухатись вперед і долати нові вершини! До нових зустрічей!

📌В межах проєкту «Економічний RestART» за підтримки ВГО Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association та партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...