пʼятницю, 3 лютого 2023 р.

Оголошується відбір на навчання в сфері креативних індустрій

📚Тростянецька публічна бібліотека оголошує відбір учасників на безоплатне онлайнове навчання в сфері креативних індустрій на освітній платформі @prjctrcomua.

👉 Якщо вам виповнилося 18 років і ви мрієте присвятити своє життя Web Design (Beginner), Motion Design (Beginner) чи Game Design (Beginner), заповніть дану реєстраційну форму (https://bit.ly/3l0h3Fe). Під час реєстрації потрібно вказати, чому для вас важливо навчання на обраному курсі, чи маєте досвід у цій галузі, як плануєте застосувати отримані знання для підтримки економіки рідного міста.

💻Бажано аби учасники, що будуть подаватись на курс Motion Design (Beginner), мали базове знання Adobe Illustrator і Adobe After Effects. А учасники, що будуть подаватись на курс Game Design (Beginner), мали базові знання графічних редакторів (Adobe Photoshop/Figma) для макетування.

Бібліотека разом із компетентним журі відбере 3 переможця, які отримають можливість пройти навчання на визначених онлайн-курсах (по 1 переможцю на кожен курс).  Тривалість кожного із курсів – 3 місяці. Формат навчання – онлайн. Переможець може проходити навчання вдома, або у бібліотеці.

🎁Освітня платформа Projector також надасть власні заохочувальні призи учасникам, чиї заявки їм сподобаються найбільше.

Нам дуже важливо підтримувати місцеву економіку, сприяти розвитку громад на Сумщині. Ми хочемо підтримати людей на місцях, надаючи їм якісні освітні можливості. Тому просимо вас зазначити, які ваші плани на найближчі два роки.

📆 Дедлайн подачі заявок на навчання: 10 лютого 2023 р.

Памʼятайте, чим ґрунтовнішою буде ваша заявка та мотивація, тим вищі шанси на вашу перемогу.

✌   ️  Бажаємо успіху та чекаємо на вашу реєстрацію!    

📌Набір учасників проходить в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks. В межах проєкту бібліотека вже провела ряд зустрічей із цікавими лекторами у сфері креативних індустрій, а також отримала нову сучасну літературу в цій галузі.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...