суботу, 31 липня 2021 р.

Віталій Міхалевський - людина з українською щирістю та невичерпним оптимізмом

Тростянецька публічна бібліотека вже звикла приймати в себе цікавих гостей. У нас постійно відбуваються найрізноманітніші заходи, зустрічі з цікавими людьми. Але сьогодні  у нас в гостях не просто цікава, оригінальна особистість, а неймовірно талановита людина з українською щирістю та невичерпним оптимізмом - Віталій Міхалевський

Автор дев`яти збірок поезій, Член Національної спілки письменників України, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри компютерних наук та інформаційних технологій Хмельницького національного університету, а ще усміхнена та привітна людина.

Віталій Цезарійович був приємно вражений нашою сучасною бібліотекою. А працівники бібліотеки залишились в захваті від спілкування з гостем, від його витонченої поезії, спрямованої на добро, позитивні емоції та духовне  збагачення читача.

 Автор  подарував бібліотеці збірку своїх поезій,  літературний альманах та бібліографічний покажчик власних творів аби кожен відвідувач Тростянецької публічної бібліотеки зміг насолодитися щирим українським словом Віталія Міхалевського.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...