суботу, 17 липня 2021 р.

Олеже Григоровичу, ми Вас пам’ятаємо!

Неймовірно душевно і зворушливо пройшов у бібліотечному просторі вечір пам’яті письменника, журналіста, громадського діяча  Олега  Григоровича Шелеста. Саме 16 липня йому мало би  виповнитись 80 років.

Олега Григоровича  тепло  згадували колеги,  друзі по перу, його учні, знайомі та рідні. Учасники заходу мали можливість подивитися відеопрезентацію про  життєвий шлях Олега Шелеста, послухати його улюблені музичні твори   у виконанні учнів та викладачів музичної школи , а також творчого дуету Миколи Назаренка і Валентини Лосенкової. Без перебільшення, вечір памяті згуртував усіх, хто пам’ятає і шанує Олега Григоровича, а його добрі справи продовжують жити.

Велика подяка невтомній Лесі Шелест, яка успадкувала  від батька потяг до творчості, до саморозвитку, нескінченний оптимізм, жагу до  пізнання світу, патріотизм і  яка дбайливо  береже  пам’ять про свого батька і взагалі про родину Шелестів.

Захід невипадково пройшов у стінах бібліотеки, адже Олег  Григорович був творчою людиною і  справжнім другом бібліотеки.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...