вівторок, 19 червня 2018 р.

Читай як я, зі мною, краще мене



Яких тільки чудес немає на світі!!! Але книга – найдивовижніше з усіх. Вона є і  найкращою подругою, і прекрасним мудрим вчителем, і талановитим вихователем.  Про дитячу книгу йшла мова на  рандеву з книгою «Читай як я, зі мною, краще мене», яке відбулося в Тростянецькій публічній бібліотеці. Учасниками заходу стали учні 3-4-х класів шкільного оздоровчого табору СШ№2. Разом з бібліотекарем Валентиною Гладун  діти поринули у світ книг, де збуваються мрії, мандрували стежками відомих і невідомих книг, відгадували загадки, шукали героїв українських казок, які заховалися в бібліотеці, хто де… А, знайшовши, наввипередки повідомляли, з якої казки цей герой. Були і переможці, і переможені! З величезним задоволенням присутні взяли участь в іграх, конкурсах, вікторинах.
В читальній залі панувала атмосфера цікавості, завзяття, енергійного запалу та позитивного емоційного настрою.
Раділа дітвора. І раділи бібліотекарі, що вдалося пробудити у дітей інтерес до читання, тому що ні з чим не можна порівняти насолоду, яку дає гарна книжка.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...