понеділок, 11 червня 2018 р.

Ти крутий! Ти читаєш! І драйвово відпочиваєш!


Щоб літні канікули пройшли весело і цікаво - потрібні справжні друзі! Тільки з вірними друзями, де б ти не був, канікули стануть незабутніми! А найкращі друзі дитини - це книги!   Хто сказав, що в бібліотеці повинно бути тихо? Тільки не в Тростянецькій  публічній бібліотеці і тим більше не під час літніх канікул!
  Сьогодні  читальна зала бібліотеки  перетворилася  на  веселий острів сміху, гумору та позитиву, бо  тут відбувся бібліо-крос «Ти крутий! Ти читаєш! І драйвово відпочиваєш!».  А учасниками  нашого заходу стали  розумні, привітні, читаючі, активні учні 3-4-х кл. пришкільного табору СШ №5. 
Діти знаходили вірні відповіді до запитань вікторини, брали активну участь у конкурсах і розвагах. Літературна вікторина «Весела подорож з героями книжок» допомогла присутнім згадати не тільки улюблених літературних героїв, а й авторів.  Дітей зацікавили книги, представлені  на книжковій виставці–інсталяції «Літо - час читати цікаві книги», які можна почитати під час літніх канікул.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...