вівторок, 5 червня 2018 р.

Літнім читанням настала пора - радіє малеча і вся дітвора

Прийшов час літніх канікул, нових вражень, знайомств і відкриттів. Кращий дитячий відпочинок - це яскраве, незабутнє і пізнавальне дозвілля. А щоб зануритися в цей дивовижний світ, потрібно всього лише відвідати публічну  бібліотеку.
 Всі діти люблять несподіванки, чудеса і розважальні програми. Бібліотекар Валентина Гладун виконала їхні мрії, провела для користувачів, першачків  з пришкільного дитячого табору школи №5 пазл літературних розваг «Літнім читанням настала пора - радіє малеча і вся дітвора». Діти  вирушили в дорогу за новими книжковими враженнями та дивовижними літературними відкриттями. 
    Маленьких читайликів  чекала  зустріч з улюбленими героями книжок, веселі вікторини, ігри, загадки, смішинки, цікаві новинки дитячої літератури, періодики. 

    Бібліотекар познайомила малечу з книгами, які знаходяться на книжковій виставці-інсталяції «Літо - пора читати цікаві книги». В бібліотечному кінозалі діти з задоволенням переглянули улюблені мультфільми.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...