четвер, 28 вересня 2017 р.

Знайомтесь – в поетичному клубі нові обличчя

  Бібліотечна вітальня в черговий раз перетворилась на справжню поетичну майстерню. Люди з ліричними душами зібралися на засідання поетичного клубу «Ліра».
   Особливість цього зібрання – нові обличчя серед учасників. Це місцеві поети, які вперше завітали на засідання клубу та стали повноправними його членами. Серед них : Михайло Алдохін, Віталій Гупал, Олександр Залавський, Борис Лемченко.
   Всі ці люди з різною освітою, різні за професією, але вcі вони з ліричною душею, об’єднані палкою любов’ю до поетичного слова. І зазвучала її Величність Поезія. У кожного вона найрізноманітнішої тематики: про рідний край, Україну, природу, особисті переживання.
   Дуже всіх зворушила поезія Віталія Гупала, яку читала його онука Саша. Віталій Гупал вперше на поетичному зібранні. Раніше ніде не публікувався, писав в «шухляду» і тільки наполегливість онуки змусила чоловіка прийти на засідання клубу та оприлюднити свої твори.
   Радо всі сприйняли годину музики від Леоніда Григорця. Самобутній композитор написав декілька нових пісень на слова місцевих авторів та виконав їх.
   На завершення учасники заходу висловили побажання, аби зустрічатися частіше.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...