понеділок, 18 вересня 2017 р.

У бібліотеці обирали Королеву осені

   Погожого вересневого дня читальна зала районної бібліотеки була світлою від посмішок учасників дійства, що тут відбувалося. 
   Цього дня відвідувачі районного територіального центру соціального обслуговування зібралися в книгозбірні, щоб відпочити від буденних справ, розважитись та позмагатись у конкурсі на звання «Королева осені».
   Конкурсна програма складалася із декількох етапів. Учасниці повинні були оригінально себе представити, продемонструвати свої творчі здібності, естетичні та кулінарні смаки. Кожна із шести конкурсанток гідно показала себе на всіх етапах. Жінки продемонстрували себе у повній мірі, зірвавши шквал глядацьких аплодисментів та позитивних емоцій.
   У журі конкурсу було не просте завдання – обрати найгарнішу та найталановитішу серед претенденток, адже таланти та майстерність учасниць вражали. Як не складно було це зробити, все ж таки Королевою стала одна, найдостойніша – Надія Остріцова. Свято було веселим і яскравим. Всі отримали масу задоволення та великий заряд  позитиву.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...