понеділок, 12 жовтня 2015 р.

Свято мужніх у бібліотеці




   Свято мужніх «Козацькій славі жити у віках», приурочене до Дня захисника України та Дня українського козацтва відбулося  у районній бібліотеці. На зустріч зі старшокласниками  СШ № 1 та № 2 завітали учасники АТО, воїни добровольці Сергій Самойленко та Роман Тутов, волонтер Олександр Савченко, мама воїна Тетяна Замула.
    Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять   загиблих земляків.
    Дуже стримано воїни розповідали про солдатські будні.
   Старшина Сергій Самойленко пішов добровольцем на війну. Йому багато чого прийшлось побачити і пережити, але він з гідністю готовий знову  стати на захист Батьківщини. Мужній захисник закликав  молодь бути справжніми українцями і ніколи цього не соромитись та подарував на згадку бібліотеці книги козацької тематики.
   Щиро і по-материнські розповідала про свого сина Євгена мама воїна Тетяна Замула.  Уже другий рік її син самовіддано боронить рідну землю. Має чисельні відзнаки командування і готовий боротися до кінця.
    Все можливе і неможливе для нашої перемоги роблять люди, які присвятили себе волонтерству. Про їх нелегку роботу розповів присутнім волонтер Олександр Савченко. Він щиро подякував всім, хто допомагає нашим воїнам.
   З вітальним словом виступив заступник голови районної ради Олександр Липченко, який побажав усім мирного неба.
   Слова вдячності висловили воїнам–захисникам старшокласники та директор бібліотеки Людмила Єфремова,  яка, зокрема, сказала «Бібліотека завжди була і буде у гущі подій суспільства. Всіма методами і засобами вона буде популяризувати сучасний героїзм, причетність до історичної долі України, виховувати патріотичні погляди».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...