середу, 16 вересня 2015 р.

Бібліотечній стратегії – бути!



    Нещодавно директор комунального закладу Тростянецької районної ради Людмила Єфремова відвідала VI Львівський бібліотечний форум «Бібліотек@ - стратегія розвитку», який відбувся одночасно із знаменитим книжковим форумом видавців всієї України.
  Читальна зала Наукової бібліотеки Львівського національного університету ім.Івана Франка зібрала більше 250 директорів та провідних спеціалістів публічних, наукових та спеціальних бібліотек всієї України, щоб обговорити та прийняти стратегію розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року.
  В рамках форуму бібліотечна спільнота мала змогу зустрітися з представниками Міністерства культури України, Української бібліотечної асоціації, народними депутатами, науковцями, німецькими, литовськими  і польськими представниками влади, які опікуються культурою цих держав.
   На прикладі розвитку бібліотечної мережі саме цих країн будувалася стратегія розвитку і українських книгозбірень.
  Усі запропоновані рецепти по реформуванню бібліотечної справи буде збалансовано в одному документі, у Стратегії розвитку бібліотечної справи до 2025 року.
   «Мозковий штурм» бібліотечної спільноти вдався - основи стратегії було успішно закладено!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...