понеділок, 28 вересня 2015 р.

Людина року Тростянеччини - 2015


   Нещодавно Тростянецька районна державна адміністрація  визначала кращих людей району. Під час урочистостей з нагоди святкування 85-річного ювілею з часу  заснування Тростянеччини, було нагороджено представників громади. 

   Так, Єфремову Людмилу  , директора Тростянецької центральної районної бібліотеки, визнано переможцем  у номінації «Діяч культури та мистецтва». Культурний загал Тростянеччини одноголосно проголосував  за представника бібліотечної спільноти . Цей факт дійсно було дуже приємним для всіх бібліотекарів Тростянецького району тим , що високо була оцінена робота саме бібліотечної системи. Серед людей, також удостоєних почесного звання кращих – Юрій Бова, міський голова Тростянця у номінації «Кращий громадський діяч», Алла Чернець, головна медична сестра районної лікарні у номінації «Працівник охорони здоров’я»,  Ніна Герасимовська, вчитель історії та правознавства СШ№2 у номінації «Працівник освіти і науки»,  Тамара Сторожева, директор Приватного підприємства «Печинське» у номінації «Працівник виробничої сфери»,   Максим Кальченко, учень 9-В класу СШ№5 у номінації «Молодь Тростянеччини», Андрій Горовий, студент Харківського  Національного автомобільно-дорожнього університету в номінації «Фізична культура і спорт».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...