пʼятницю, 24 липня 2015 р.

Вебінар у бібліотеці



23 липня в Інтернет-центрі районної бібліотеки відбувся вебінар «Децентралізація. Перші підсумки та завдання на найближчу перспективу», який проходив на базі  Американського дому в Києві.
         Організаторами виступили Асоціація міст України, Рада з міжнародних наукових досліджень та обмінів  (IPEX), програма «Бібліоміст».
         Понад 100 громад українців взяли участь у події, до онлайн–трансляції долучились 248 бібліотек з усієї України. 
У Тростянці учасниками вебінару стали активні  представники громади та  громадських організацій.

            Що таке децентралізація? Чи потрібна Україні така реформа? Хто контролюватиме органи місцевого самоврядування? Кому будуть підпорядковуватись заклади культури після реформи?
          Ці та інші питання обговорювали з виконавчим директором Асоціації міст України Мирославом Пітциком та заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеславом Негодою,  який щиро подякував організаторам за  зустріч та за участь бібліотек у цій події, наголосивши, що бібліотеки – це знак культури і освіченості,  і що саме вони є розповсюджувачами знань про реформу.
            Спікери обговорення відповіли на безліч запитань як від безпосередніх  учасників події так і від  онлайн-аудиторії.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...