середу, 30 липня 2014 р.

Консервоване літо в бібліотеці




   Літо — гаряча  пора не тільки в прямому, але і в переносному розумінні, адже вже дозрів новий врожай, який необхідно зібрати і зберегти на зиму. Зараз на дворі сонячний і “смачний” літній місяць, коли самий час не лише смакувати дарами природи, але і запасатися ними на зиму.
   Саме тому, бібліотекарі районної бібліотеки в рамках роботи “Бібліотеки літнього читання” провели акцію “Консервоване літо”, під час якої чимало бажаючих мали змогу продегустувати найоригінальніші домашні заготовки  цього року від бібліотекарів та отримати рецепти їх приготування.
   Наприклад, всім без винятку до смаку припали “Аджика із кабачків” та “Салат із кабачків”, а також “Домашній кетчуп”, “Огірки по- польські”, “Огірки “Гармошка”.

 Окрім цього, цікаві рецепти консервації можна було знайти і у тематичній викладці “Консервоване літо”, де були представлені новинки літератури з кращими рецептами.
  Тож, якщо ви бажаєте приготувати щось оригінальне на зиму, скористайтесь рецептами з бібліотеки.
 (за рецептами Долинської ЦБС)






Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...