понеділок, 9 червня 2014 р.

Тростянецька бібліотека — учасник регіонального піар-офісу



               Бібліотеки працюють зі ЗМІ давно і по -різному. А з 1-го лютого 2014 року  у рамках програми “Бібліоміст” та  при підтримці  “Центру медіареформ” розпочали свою роботу десять  регіональних піар-офісів сучасних бібліотек. Їхнє головне завдання — регулярна робота з журналістами для донесення до широкої аудиторії інформації про сучасні бібліотечні послуги.
           
Тростянецька  районна бібліотека, як одна з інноваційніших бібліотек області, на конкурсній основі ввійшла до Сумського піар-офісу.. Протягом трьох місяців дії проекту бібліотекарі організовували висвітлення своїх інноваційних заходів, історій успіху, бібліотечних послуг у засобах масової інформації.
            Результатом всієї роботи став  підсумковий семінар для обміну досвідом за проектом регіональних піар-офісів сучасних бібліотек, який відбувся 4-5 червня в комплексі “Пуща Лісова” на Київщині. Його учасником  була  і бібліотекарка  Тростянецька центральної районної бібліотеки Олена Іванцова.
            Привітали учасників семінару заступник директора програми “Бібліоміст” Мунтаза Абдураззанова та директор ГО “Центр медіареформ”  Людмила Гуменюк.
            Близько 50 -ти учасників з усіх областей України аналізували успіхи проекту, ділилися досвідом, розповідали про труднощі , з якими довелося зіткнутися в роботі.                         Головний редактор телеканалу “Інтер” Михайлина Скорик  проаналізувала  комунікації піар-офісів з журналістами  за допомогою “Фейсбук”.
     
       За участь у проекті всі учасники були нагороджені сертифікатами , футболками справжніх піарщиків та книгами з медіа грамотності.
                        Всі команди піар-офісів запрошені на останній Національний ярмарок бібліотечних інновацій “Сучасна бібліотека: Міст Ваш”,  що відбудеться 24 липня в НСК “Олімпійський”.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...