середу, 2 квітня 2014 р.

Бібліотека в гостях у «Ветерана»



   Останнім часом Тростянецька районна бібліотека тісно співпрацює з багатьма організаціями міста, представники яких є частими гостями на бібліотечних заходах.
    2 квітня представники бібліотеки завітали до  Тростянецької районної організації ветеранів війни та праці «Ветеран», куди були запрошені на чергове засідання. Мета візиту – реклама бібліотеки, ознайомлення з новими формами бібліотечної роботи. Про все це розповіла присутнім директорка бібліотеки Людмила Єфремова.
  
   З нагоди 200-річча від дня народження Т.Г.Шевченка для членів цієї організації провідний бібліограф Зоя Каруна провела експрес-інформацію «Тарас Шевченко і Сумщина». Вона розповіла про цікаві факти життя Великого Кобзаря повязані із Сумщиною та детальніше зупинилася на дружніх відносинах Т.Шевченка з нашим земляком, поетом, художником Петром Максимовичем Соколовим(Соколенко).
   Завідуюча відділом обслуговування Алла Новікова ознайомила присутніх з літературою, яка користується найбільшим попитом, новими надходженнями, з періодичними виданнями бібліотеки та запросила всіх долучитися до читання і стати користувачами книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...