середу, 12 лютого 2014 р.

Чарівний світ природи рідного краю




Краса природи – справжнє диво,
Все неповторне і живе.

Де не поглянь, скрізь так красиво…
                                                                                                            


     Кожна рослинка, тваринка, повітря, вода - це все частина природи, довкілля. Але людина іноді забуває, що вона також є складовою природи, а не володарем усього живого на землі.
     Саме про природу, про її значення для нас , та як її любити  і берегти йшла мова під час екологічно - інформаційної години «Гетьманський національний природний парк та його водно-болотні угіддя», який пройшов у районній бібліотеці для учнів 8-а класу спеціалізованої школи № 5.
     Зі вступним словом до присутніх звернулася завідуюча відділом обслуговування Алла Новікова, яка розповіла про надзвичайну красу природи, про її чарівний і дивовижний світ. Вона зазначила, що спершу аби зрозуміти, як важливо берегти природу, потрібно навчитися милуватися нею, любити її.
    З історією Гетьманського національного природного парку підлітків познайомила провідний фахівець екологічної освіти парку Євдокимова Наталія Миколаївна. Школярі із задоволенням переглянули кінофільм «Гетьманський національний природний парк».
     Пізнавально і корисно пройшла презентація «Водно – болотні природні угіддя». Цікавою була і вікторина про природу. Переможцям : Максиму Басову, Аліні Соляник та Єлізаветі Рубан Наталія Миколаївна подарувала невеличкі призи – настінні календарі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...